Alla inlägg den 23 maj 2009

Av Koklara - 23 maj 2009 19:47

Janne fick med sig Johan på en hemlig expedition och Johan kom hem så stolt och glad med denna fina bukett! Så jag struntar i när det är mors dag, för mig är det idag. Dessutom har killarna varit sams mest hela dagen och kört fotbollstvspel tillsammans. Utan att ryka ihop och skrika FUSK!! Fantstiskt. Erik har fått ett betydligt jämnare humör på sista tiden faktiskt.


Efter lunchen idag körde vi 704 till den hagen där stackars 697 var. Det är för lite med fyra kvigor där. Ganska rörigt blev det när de fick en ny kompis. Erik och jag fick vara kvar i en halvtimme och mota ihop dem flera gånger. 704 såg Erik som tillvarons fasta punkt och följde honom över stock och sten. Det påminde mig om 357 Prima som blev Eriks favoritko, men enligt Erik var 357 väldigt mycket smartare än den här dumskallen.. Till slut lugnade de ner sig och nu i kväll är de vänner.


Det blev ingen Uppsalaresa, man fick inte veta i förväg vilka band som skulle få spela på lördagen. Så vi åkte inte, det är ju väldigt långt att åka för att bara klappa fram de andra om inte Carolin skulle vara med. Eftersom vi inte åkte så var säkert Elleska bland de tio bästa... men i så fall så är ju det roligt för dem i alla fall. En moster mer eller mindre kan man väl spela utan..

Ovido - Quiz & Flashcards