Alla inlägg den 26 augusti 2009

Av Koklara - 26 augusti 2009 21:23

I morse regnade det rejält men det gör inget. För tänk att Mattias kom och rullade ihop den första halmen i går kväll!! Vi ligger riktigt bra till, inte ens ute på slätten har de tröskat allt ännu och de brukar alltid vara ett par veckor före oss.


Jag har varit med Johan hos tandläkaren. Han röntgades från alla möjliga vinklar och senare i höst ska en specialist komma och uttala sig om ifall han ska ha tandställning nu eller ifall man ska vänta något år till. Stackars unge, han har mycket extrabördor att bära med sig genom tonåren minsann. Han fick en väldigt bra genomgång av tandborstning med eltandborste åtminstone, jag tror att han lyssnade mer ordentligt på henne än han gör på mig.


I kväll har jag varit och ultraljudat häst ihop med Åsa B igen. Jättetrevligt, jag gillar sådana människor som kör med nordsvensk, det är en synnerligen sympatisk hobby tycker jag. Tyvärr var stoet inte dräktigt. Jag tänker mycket på den lilla hästen på Gotland. Inte ska jag väl köpa häst? Men OM jag skulle, så vet jag vilken häst ........


Ovido - Quiz & Flashcards