Alla inlägg den 5 februari 2010

Av Koklara - 5 februari 2010 15:48

   Löjligt mycket snö! Zelda försvinner helt i snön, hon måste ta hopp för att se vilket håll vi ska gå åt! Det blir motion minsann för henne med en liten promenad. Soya är lite smartare och håller sig till plogade vägar. Jag saknar de små syskonbarnen. Nu vore det läge att bygga fantastiska snögrottor men Erik och Johan har liksom blivit lite för stora för sånt... Jag kommer ihåg när vi var små och morfar hade skottat en labyrint i snön åt oss när vi kom till Överlida. Det var helt fantastiskt. Nu är här så mycket snö så man skulle kunna göra sånt. Men, som sagt, det vore bortkastad möda att göra sånt för mina stora killar. Vem vet, kanske får jag uppleva barnbarn? (hoppsan, där trängde tårarna på lite, tanten är gråtmild idag)


Jag har hållit på med olika datorer mest hela dagen. Har fått en ny jobbdator och det är jobbigt, det tar tid och möda innan man känner sig hemmastadd och kan göra allt man behöver. Men den är ju väldigt fin så det blir nog bra till slut. Jag har också hållit på med att installera filer i ALPRO på en gård för att kunna läsa av mjölkflödet mm i efterhand. Det gick inte så bra. Det var fel på en av filerna jag hade fått och jag fick mer jobb med att återställa än med att åstadkomma. Suck. 


Tack för alla mutkommentarer. Det blir nog så. Han får välja själv om han vågar ta erbjudandet. Men det är klart, om han går back så får man ju betrakta hela projektet som ett totalt fiasko. Han är inte så orolig, han menar att vi kommer att bli ruinerade om han antar utmaningen. Lika glad blir jag i så fall.


Nu ska jag ut och seminera några kor. Ha en bra helg!

Ovido - Quiz & Flashcards