Alla inlägg den 30 mars 2010

Av Koklara - 30 mars 2010 22:32

Riktig vår idag. En särskild lukt från jorden. Jag blev så underligt rastlös och var tvungen att ge mig ut och rulla ihop nedrasade staket. Fortfarande är det mycket som inte kommit igång, t ex nya jobbet som jag tydligen har fått (hm skulle det inte komma papper?) men som jag inte vet när eller hur. I morgon ska jag köra på distriktet och det känns bra att få något handfast att göra... Idag har jag också gjort vanligt jobb, tagit mjölkprover och så. Det känns bra att få känna sig lite nyttig. 


Men först på morgonen var jag på mammografi. Mycket känslor som kom tillbaka där. Förra gången jag satt där i båset och väntade på min tur så föll Sanna Kallur på en häck i något stort mästerskap och skadade sig. Nu springer hon igen, och jag också, men inte som förr... De lyckades knöla ihop ärret också och pressa in det i maskinen. Nu får man vänta ett tag på svar, men det känns inte som om det är där det kommer om det kommer, jag känner mig inte så orolig.


Jag var så glad för att jag hade fått ihop planeringen till Festen nu äntligen, men poofff, det sprack som en ballong. Tillbaks på ruta ett. Kanske lika bra att lägga ner hela projektet :(


Att jag inte kan sova nu beror ändå mest på att jag läste i boken som min gamla klasskamrat skrivit, den som Carolin fick. Jag har tänkt mycket på Jesper och hur det gick för honom i livet, och det fick jag veta nu. Chockerande. Då visste man inte att det fanns något som hette Aspergers syndrom. Nu när jag vet mer har jag som sagt tänkt mycket på honom.


Igår pratade vi om mobbning och kom fram till att även djur mobbar, men att det troligtvis är ett beteende som endast förekommer hos flocklevande djurarter. och att beteendet ofta kommer fram när man stressar djuren och tvingar dem att leva instängda i trånga utrymmen. Just som man gör med barnen i skolan. 

Ovido - Quiz & Flashcards